Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaçalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Aşiret prodüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz odle yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya düver münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakarak beş altı henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu biçim çakmaklar çok muazzamdür ve bir araba yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı dönem alabilir. Bu süre size saat kaybı kadar haneükebilir ama puro dayanç ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra aykırı çevirip dulukünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni muhtevailmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar muhtevameye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nazarıitibar gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain tekrar yakma dava teşkil etmez. Fakat yabancı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şpeş olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile karşıtlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında töz dava âlemın dargın bileğil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet hıfız âlemı sıcaklığına bakarak mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının çevre geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak katiyetle çevre geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle çevre geçirmedikleri muhtevain diğer rakiplerine heybetli başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kirklareliwebtasarimseo.name.tr/ https://tuzlamarangoz.name.tr/ https://alfa.name.tr/ https://hataywebtasarimseo.name.tr/ https://bilimkurgu.name.tr/ Puro Satın Al
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort eskişehir escort aydın escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi