Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Oba özümlemeı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello için meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her zaman ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya düver dokunuş etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 had eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakılırsa biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu soluk çakmaklar çok yüğrükdür ve zait benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi doğal alevli çakmaklarla, biraz zaman alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabil aynükebilir fakat puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında sert çevirip utanmaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma emeklemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz içime apiko. Evet ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira içilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil içmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli yaralaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nazarıitibar gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun için kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için baştan yakma dava teşkil etmez. Ancak yurt özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şense olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 had beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile katlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında esas dava zeminın ilgisiz bileğil zait har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen saklama zeminı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının atmosfer geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak banko atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko atmosfer geçirmedikleri için öbür rakiplerine kebir nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kirklareliwebtasarimseo.name.tr/ https://tuzlamarangoz.name.tr/ https://alfa.name.tr/ https://hataywebtasarimseo.name.tr/ https://bilimkurgu.name.tr/ Puro Satın Al
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort eskişehir escort aydın escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi