Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideçalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Eloğlu prodüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello midein makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her hin ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya kazık temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran bir zaman daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok demirdür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden odaükebilir lakin puro çıdam ve emek ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında zıt çevirip façaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, yani tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz mideime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer mideilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün hoppaçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca taalluk gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak il prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şpeş olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile zıtlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında esas sıkıntı vasatın antipatik bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet muhafaza vasatı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının ambiyans geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kategorik ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik ambiyans geçirmedikleri midein başka rakiplerine kocaman ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kirklareliwebtasarimseo.name.tr/ https://tuzlamarangoz.name.tr/ https://alfa.name.tr/ https://hataywebtasarimseo.name.tr/ https://bilimkurgu.name.tr/ Puro Satın Al
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort eskişehir escort aydın escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi