Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Il özümlemeı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello için geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her hengâm evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya kazık bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 not eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara için bir zaman elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok yüksekdür ve şu denli benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman hengâm alabilir. Bu müddet size çağ kaybı üzere odaükebilir yalnız puro götürüm ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra aykırı çevirip suratünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü içilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere içmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilgi gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun için kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yine yakma problem oluşum etmez. Fakat yurt özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şgeri olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 not arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile kontralaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında ana problem kucakın soğuk bileğil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet hıfız kucakı sıcaklığına için trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının âlem geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyetle âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle âlem geçirmedikleri için başka rakiplerine cesim nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kirklareliwebtasarimseo.name.tr/ https://tuzlamarangoz.name.tr/ https://alfa.name.tr/ https://hataywebtasarimseo.name.tr/ https://bilimkurgu.name.tr/ Puro Satın Al
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort eskişehir escort aydın escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi